Eibergstr. 5 / Top 3B                                                                   +43 5372 22144
I 2006 startet Intercargo- Services Hohenauer GmbH opp med hovedvekt på Skandinavia. Enten det gjelder 13,60 FTL til Hammerfest, tungtransport til Oslo eller ekspress forsendelser av reservedeler til Bergen, ICS strekker seg over et vidt spekter. Vi tar på oss alle utfordringer. Vi er et solid østerrisk firma med hovedsete i hjertet av Tirol. I løpet av årene har vi opparbeidet oss et seriøst navn, basert på høyst kvalifiserte og erfarene medarbeidere. Kundene våre kan forvente en profesjonell avvikling av oppdragene, med en personlig oppdatering gjennom hele prosessen. Den direkte forbindelsen med industrien kan bare takkes en utrettelig innsats, vår erfaring og den beste oppfølging på alle områder.
I midtpunktet står selvfølgelig mennesket. Våre kunder bestemmer, med deres ønsker og behov, vår måte å handle på. Sammen utvikler vi, ned til den minste detalj, individuelle og fleksible løsninger. Vårt team har som målsetting å gjennomføre oppdragene, fra A til Å, på en personlig og profesjonell måte. Fornøyde kunder er et sikkert tegn på kvalitet og vår høyeste prioritet.
Uansett hva vi gjør, bestemmer tankene våre måten vi handler på.
I en tid, preget av visjonen: Raskere, høyere, lenger og globaler, satt i verk med de modernste kommunikasjonsmiddler, starter vi alltid arbeidet vårt med å bruke våre egne tanker og ideer. Det er forutsettningen for et resultatrikt samarbeid med våre kunder, enten det gjelder regionale, nasjonale eller internasjonale behov.
InterCargo Service Hohenauer GmbH
Om Oss Tjenester Relasjoner Download Kontakt Bilder Impressum
Logistik. Sammen. Suksessfull.
Om Oss